Nieuws

Meer nieuws

21 januari 2017

Robert Gesink 9e in Koninginnenrit Tour Down Under

Robert Gesink is in de 5e etappe van de Tour Down Under als 9e geëindigd. Op de flanken van Willunga Hill was het klassementsleider Richie Porte (BMC) wiens aanval in de finale werd beloond met de ritzege. Vanzelfsprekend staat Porte ook na de 151 kilometer lange koninginnenrit aan de leiding in het algemeen klassement. De kopman van Team LottoNL-Jumbo staat nu 8e op 1 minuut en 2 seconden.

20 januari 2017

Enrico Battaglin 10e in 4e etappe Tour Down Under

De Italiaanse renner van Team LottoNL-Jumbo, Enrico Battaglin, sprintte vandaag naar een 10e plaats in de Tour Down Under. De vierde etappe eindigde opnieuw in een massasprint. Net als na de eerste en derde etappe was het de Australiër Caleb Ewan (Orica) die er met de winst vandoor ging. Richie Porte (BMC) blijft leider en de kopman van Team LottoNL-Jumbo, Robert Gesink, staat nu 11e op 29 seconden.

19 januari 2017

Gesink stijgt een plek na chaotische finale

In de Tour Down Under is Robert Gesink naar plek 10 gestegen in het algemeen klassement. De 3e etappe naar Victor Harbor eindigde in een massasprint. Opnieuw was Caleb Ewan (Orica) de snelste sprinter in deze Australische rittenkoers. Door breuken in het peloton stijgt de kopman van Team LottoNL-Jumbo van de 11e naar de 10e plek in het klassement. Richie Porte (BMC) blijft leider met 29 seconden voorsprong op Gesink.

18 januari 2017

Gesink in de buurt van de top 10 na eerste bergrit in Tour Down Under

Robert Gesink staat na twee ritten 11e in het algemeen klassement van de Tour Down Under. De kopman van Team LottoNL-Jumbo werd in de tweede etappe 19e achter winnaar Richie Porte (BMC). De Australiër Porte finishte met een voorsprong van 16 seconden op twee achtervolgers, en 19 seconden op de groep met Gesink.

17 januari 2017

Team LottoNL-Jumbo komt eerst etappe Tour Down Under ongeschonden door

De eerste etappe van de Tour Down Under is geëindigd in een massasprint. De renners van Team LottoNL-Jumbo kwamen de eerste etappe van deze WorldTour-race ongeschonden door. Robert Wagner was de eerste renner van Team LottoNL-Jumbo die over streep kwam. Hij finishte in een sprintend peloton 16e achter winnaar Caleb Ewan (Orica).

15 januari 2017

Wagner 12e in de People’s Choice Classic

Met de People’s Choice Classic is het wegseizoen officieel van start gegaan. In de straten van Adelaide werd er een criterium van 50 kilometer gereden. Het rondje van iets meer dan 2 kilometer moest 22 keer worden afgelegd. Traditioneel eindigde dit criterium in een massasprint en net als vorig jaar won de Australiër Caleb Ewan (Orica). Team LottoNL-Jumbo eindigde met Robert Wagner op een 12e plaats net buiten de top 10.

29 december 2016

Team LottoNL-Jumbo met Gesink van start in Australië

"Ik vind het mooi om mijn seizoen op een avontuurlijke wijze aan de andere kant van de wereld te starten. Ik rij graag in Australië en ben ooit zesde geworden in de Tour Down Under."

14 december 2016

Team LottoNL-Jumbo legt de basis in Spanje

December is de tijd waarin veel wielerploegen richting het zuiden vertrekken voor hun eerste trainingskamp. Team LottoNL-Jumbo is deze week richting het Spaanse Mojacar afgereisd om het eerste trainingskamp van dit seizoen af te werken. Onder de Spaanse zon komt de hele ploeg bij elkaar en wordt de basis voor het komende seizoen gelegd.