Nieuws

Meer nieuws

25 mei 2017

Timo Roosen rondt solo winnend af in Tour des Fjords

Timo Roosen heeft de tweede etappe in de Tour des Fjords gewonnen. De renner van Team LottoNL-Jumbo reed dertig kilometer in de aanval en wist een sprintende groep twee seconden voor te blijven.

25 mei 2017

Kruijswijk 7e in loodzware rit door Dolomieten

Steven Kruijswijk is zevende geworden tijdens de achttiende rit van de Giro d’Italia. Tejay Van Garderen won de rit met vijf beklimmingen. Kruijswijk kwam 34 seconden later over de streep en stijgt een plek in het klassement. De kopman van Team LottoNL-Jumbo staat nu achtste achter leider Tom Dumoulin.

24 mei 2017

Amund Grøndahl Jansen zevende in openingsetappe Tour des Fjords

Amund Grøndahl Jansen sprintte vandaag naar een zevende plek in de eerste etappe van de Tour des Fjords. De rit naar Førde werd gewonnen door de Belg Dries van Gestel. Hij bleef samen met drie vluchtgenoten een sprintend peloton voor. Grøndahl Jansen werd derde in de groepssprint.

24 mei 2017

Martijn Keizer ten aanval tijdens 17e Giro rit

Tijdens de zeventiende etappe van de Ronde van Italië is Martijn Keizer ten aanval getrokken. Samen met een grote groep renners fietste hij een grote voorsprong bij elkaar. In de finale kon Keizer de aanvallen niet volgen en werd teruggepakt. Pierre Rolland won de rit en Tom Dumoulin blijft leider. Steven Kruijswijk staat ook na vandaag op de negende plek in het klassement.

23 mei 2017

Kruijswijk ten aanval tijdens koninginnenrit Giro

Steven Kruijswijk heeft zich van zijn beste kant getoond in de koninginnenrit van de Giro d'Italia. De kopman van Team LottoNL-Jumbo sprong op de flanken van de Mortirolo naar een grote kopgroep toe. Op de slotklim reed hij solo weg uit de inmiddels uitgedunde groep vluchters. Het opgevoerde nummer hield geen stand en Kruijswijk werd door een elftal renners ingelopen. Hij stijgt wel naar de negende plek in het algemeen klassement.

18 mei 2017

Dylan Groenewegen wint tweede rit in de Tour of Norway

Dylan Groenwegen heeft de tweede rit in de Ronde van Noorwegen gewonnen. De sprinter van Team LottoNL-Jumbo was in de straten van Brumunddal sneller dan de wereldkampioen bij de beloften Kristoffer Halvorsen en Noors Kampioen Edvald Boasson Hagen. Het was de derde seizoenszege voor Groenewegen en de achtste voor Team LottoNL-Jumbo.

18 mei 2017

Team LottoNL-Jumbo zo relaxed mogelijk door langste Giro-rit

De twaalfde rit in de Giro was een typische sprintersrit. Voor de renners van Team LottoNL-Jumbo was het een koersverloop waarbij er relatief rustig kon worden gekoerst. De massasprint in de straten van Reggio Emilia werd gewonnen door Fernando Gaviria. De renners van Team LottoNL-Jumbo finishten in het peloton.

18 mei 2017

Bennett en Gesink zonder tijdsverlies naar koninginnenrit California

George Bennett en Robert Gesink hebben tijdens de vierde rit in de Ronde van Californië geen tijd verloren. Ondanks dat de rit naar Santa Clarita het op papier een sprintersrit was, zorgde de wind voor verschillende gaten in het peloton. De Amerikaan Ewan Huffman won vanuit de kopgroep en Rafal Majka blijft leider. Bennett staat tweede en Gesink vijfde in het algemeen klassement.

17 mei 2017

Kruijswijk nog zoekende naar stijgende lijn na elfde Giro-etappe

Na de elfde etappe in de Giro d'Italia is Steven Kruijswijk nog zoekende naar zijn beste benen. De kopman van Team LottoNL-Jumbo kwam 48 seconden na de andere klassementsrenners over de streep in Bagno di Romagna. Omar Fraile won de rit en Tom Dumoulin blijft leider. Kruijswijk staat op de twaalfde plek in het klassement.

17 mei 2017

Gesink pakt seconden in sprintersrit Californië

Tijdens de derde etappe in de Ronde van Californië heeft Robert Gesink drie seconden bonificatie gepakt. In de massasprint kwam de kopman van Team LottoNL-Jumbo als dertiende over de streep. De andere kopman, George Bennett, eindigde als zestiende achter winnaar Peter Sagan. Rafal Majka blijft leider met twee seconden voorsprong op Bennett en 45 op Gesink, die vijfde staat.

16 mei 2017

Steven Kruijswijk behoudt tiende plek in Giro

Ook na de tijdrit in de Giro d’Italia staat Steven Kruijswijk tiende in het algemeen klassement. De kopman van Team LottoNL-Jumbo reed een degelijke tijdrit en finishte op de twintigste plek. Jos van Emden werd negende in de tijdrit die werd gewonnen door Tom Dumoulin. Die pakt ook het roze.

16 mei 2017

Bennett tweede en Gesink vijfde in Californië

George Bennett is tweede geworden in de tweede rit van de Ronde van Californië. De renner van Team LottoNL-Jumbo moest in San José de Pool Rafal Majka nipt voor zich laten. Achter de kopgroep van vier werd Robert Gesink vijfde.

15 mei 2017

Gesink en Bennett voorin tijdens openingsrit Californië

De eerste etappe van de Tour of California is geëindigd in een massasprint. De klassementsrenners van Team LottoNL-Jumbo eindigden in de toptwintig. In de straten van Sacramento was de Duitser Marcel Kittel de snelste.

12 mei 2017

Battaglin sprint opnieuw toptien in de Giro

Enrico Battaglin is zevende geworden in de zevende etappe van de Giro d’Italia. De Italiaan van Team LottoNL-Jumbo finishte op twee seconden achter de snelste sprinters. Steven Kruijswijk werd in dezelfde tijd 29e en verliest geen tijd op zijn concurrentie. Caleb Ewan won de rit en Bob Jungels blijft leider.

11 mei 2017

Kruijswijk finisht met klassementsmannen in Terme Luigiane

Steven Kruijswijk is in de zesde etappe van de Giro d’Italia samen met zijn grootste concurrenten gefinisht. De kopman van Team LottoNL-Jumbo kwam op de steile aankomst als veertiende boven. De rit werd gewonnen door Silvan Dillier, die de snelste was in de kopgroep. Kruijswijk blijft vijftiende in het klassement, dat aangevoerd wordt door Bob Jungels.

10 mei 2017

Battaglin sprint weer toptien in goed verlopen sprintetappe Giro

Team LottoNL-Jumbo is de vijfde rit in de Giro zonder problemen doorgekomen. Enrico Battaglin werd tiende en de sprintersrit naar Messina werd gewonnen door de Colombiaan Fernando Gaviria. Kruijswijk finishte in het peloton en blijft vijftiende in het algemeen klassement.

9 mei 2017

Kruijswijk valt, maar verliest geen tijd op concurrentie

Steven Kruijswijk is tijdens de vierde etappe van de Giro d’Italia hard ten val gekomen. De kopman van Team LottoNL-Jumbo kon op weg naar de Etna met behulp van zijn ploeggenoten terugkeren in de voorposten van het peloton en eindigde als vijftiende. Hij verliest geen tijd op zijn concurrenten. De Sloveen Polanc won de eerste etappe met aankomst bergop en Bob Jungels pakte de roze trui.

7 mei 2017

Kruijswijk ongeschonden door waaieretappe Giro

In de derde etappe van de Giro d’Italia is Steven Kruijswijk, net als gisteren, bij de eerste dertig geëindigd. De kopman van Team LottoNL-Jumbo kwam samen met de andere klassemenstrenners over de streep in Cagliari. De waaierrit, de laatste op Sardinië, werd, gewonnen door Fernando Gaviria. Die pakte ook de roze trui.

6 mei 2017

Battaglin zesde in tweede Giro-rit

Steven Kruijswijk is de tweede etappe van de Giro d’Italia goed doorgekomen. De Nederlandse kopman van Team LottoNL-Jumbo werd de hele dag van voren gehouden en kwam als 25e over de streep in Tortoli. Enrico Battaglin sprintte naar een zesde plek achter winnaar en nieuwe rozetruidrager André Greipel.

5 mei 2017

Kruijswijk verliest dertien seconden in hectische openingsrit Giro d’Italia

Steven Kruijswijk heeft in de eerste etappe van de Giro d’Italia dertien seconden verloren. De kopman van Team LottoNL-Jumbo zat achter een breuk en kwam als 71e over de streep. De Duitse Lukas Pöstlberger won de openingsrit naar Olbia. Enrico Battaglin, de enige Italiaan van Team LottoNL-Jumbo, werd dertiende.

1 mei 2017

Team LottoNL-Jumbo maakt de koers hard in Frankfurt

Team LottoNL-Jumbo heeft zich nadrukkelijk laten zien tijdens Eschborn-Frankfurt, Rund um den Finanzplatz. De Duitse WorldTour-klassieker werd gewonnen door Alexander Kristoff. Juan José Lobato sprintte in de natte straten naar een zesde plek. Twan Castelijns kleurde de dag in de kopgroep.

1 mei 2017

Kruijswijk sterk omringd in Giro d’Italia

Steven Kruijswijk kan in zijn jacht op een podiumplek in de Giro d’Italia rekenen op de steun van acht sterke ploeggenoten. Om hem in de zware derde week bergop zo lang mogelijk bij te staan werden voor dit jaar Stef Clement en Jurgen Van den Broeck aangetrokken. Zij reizen morgen logischerwijs met Team LottoNL-Jumbo mee naar Sardinië, waar vrijdag het startschot klinkt van de honderdste editie van de Italiaanse rittenkoers.

29 april 2017

Dylan Groenewegen vierde in Yorkshire

Dylan Groenewegen is vandaag vierde geworden in de Tour of Yorkshire. Een dag na zijn overwinning kwam de sprinter van Team LottoNL-Jumbo tekort om Nacer Bouhanni van de zege in Harrogate af te houden. Caleb Ewan neemt na deze tweede rit de leiding over en Groenewegen zakt naar plek drie.

29 april 2017

Roglic zesde voor de slottijdrit in Romandië

Na de koninginnenrit in de Ronde van Romandië staat Primoz Roglic vijfde in het algemeen klassement. In de rit naar Leysin was Simon Yates de snelste. Roglic kwam in de achtervolgende groep als elfde over de streep. Yates wordt leider en Roglic zakt naar plek vijf in het klassement.

28 april 2017

Campenaerts mee in de aanval in derde rit Romandië

Victor Campenaerts heeft vandaag aanvallend gereden tijdens de Ronde van Romandië. Ruim voor de finale werd de kopgroep met Campenaerts ingerekend. De sprint werd gewonnen door Elia Viviani. Juan José Lobato eindigde op de tiende plaats en Primoz Roglic blijft vierde in het klassement.

28 april 2017

Dylan Groenewegen wint eerste etappe Tour de Yorkshire

Dylan Groenewegen heeft de eerste etappe in de Tour de Yorkshire gewonnen. De sprinter van Team LottoNL-Jumbo was aan de haven van Scarborough sneller dan Caleb Ewan en Chris Opie. Toch had de overwinning een nare smaak. Kopman Steven Kruijswijk kwam hard ten val, maar lijkt met de schrik vrij te komen.

28 april 2017

Daan Olivier debuteert in Rund um den Finanzplatz Frankfurt

Daan Olivier rijdt maandag met Rund um den Finanzplatz Frankfurt zijn eerste wedstrijd voor Team LottoNL-Jumbo. De UCI-regelgeving verplichtte Olivier om zes maanden dopingcontroles te ondergaan voordat hij weer aan wedstrijden mocht deelnemen. Aangezien die controles eind oktober zijn begonnen, kan hij pas op 1 mei tijdens Rund um den Finanzplatz Frankfurt zijn debuut maken. Daarna staat de Ronde van Californië op zijn programma.

27 april 2017

Team LottoNL-Jumbo probleemloos door sneeuwetappe Romandië

Team LottoNL-Jumbo is de door sneeuw geteisterde tweede etappe van de Ronde van Romandië goed doorgekomen. Kopman Primoz Roglic staat ook na vandaag vierde in het klassement. De ingekorte rit werd gewonnen door Stefan Küng en Fabio Felline blijft leider.

26 april 2017

Aanvallend Team LottoNL-Jumbo laat zich zien in Romandië

Team LottoNL-Jumbo heeft zich vandaag in de Ronde van Romandië. Tijdens de eerste rit in lijn leidde de ploeg de achtervolging op de vroege vlucht. Op de slotklim probeerden Robert Gesink en Primoz Roglic weg te rijden. Beiden mannen eindigden net als Antwan Tolhoek in de eerste groep. Michael Albasini won de sprint en Fabio Felline blijft leider.

25 april 2017

Campenaerts vijfde en Roglic zesde in proloog Romandië

Victor Campenaerts en Primoz Roglic zijn vijfde en zesde geworden in de proloog van de Ronde van Romandië. De jonge Koen Bouwman werd elfde. De proloog was 4,8 kilometer lang en werd gewonnen door de Italiaan Fabio Felline. In de natte straten van Aigle was Campenaerts acht seconden langzamer en Roglic negen seconden.

19 april 2017

Gesink vervolgt zijn seizoen met een vijftiende plaats op de Muur van Huy

Robert Gesink is als vijftiende geëindigd in de Waalse Pijl. De klimmer van Team LottoNL-Jumbo was in staat de groep der favorieten te volgen, maar kon in de laatste honderden meters niet meedoen om de prijzen. Net als in de voorgaande jaren was de Spanjaard Alejandro Valverde de winnaar.

16 april 2017

Aanvallend Team LottoNL-Jumbo nadrukkelijk aanwezig in Amstel Gold Race

Team LottoNL-Jumbo heeft tijdens de Amstel Gold Race lef getoond en mee de koers gemaakt. In de vroege vlucht zat Lars Boom en tot diep in de finale was het Bert-Jan Lindeman die met de toppers streed om de prijzen. Uiteindelijk werd Lindeman teruggepakt en waren het Juan José Lobato en Paul Martens die in de top twintig finishten.

12 april 2017

Attractief Team LottoNL-Jumbo kleurt finale Brabantse Pijl

Met een vijfde, negende en twaalfde plaats is een strijdvaardig Team LottoNL-Jumbo in de Brabantse Pijl karig beloond.Bert-Jan Lindeman en Victor Campenaerts zaten in de beslissende vlucht en hadden tot het allerlaatste moment zicht op het ereschavot. De Italiaan Sonny Colbrelli won de 57ste editie van de Brabantse Pijl.

9 april 2017

Onfortuinlijke Van Emden grijpt naast mooie uitslag

Team LottoNL-Jumbo heeft in Parijs-Roubaix het kasseienseizoen in stijl afgesloten. Zoals meestal de voorbije weken ontbrak de Nederlandse ploeg in de diepe finale van de koers en andermaal ging dat met het nodige misfortuin gepaard. Jos van Emden deed lang mee voor een mooie uitslag, maar een valpartij gooide uiteindelijk ook voor hem roet in het eten. De Belg Greg Van Avermaet won de 'Koningin onder de klassiekers’. Van Emden kwam als 33e over de streep.

7 april 2017

Roglic en Bennett zakken in het klassement na loodzware koninginnenrit

Een dag na de overwinning van Primoz Roglic is het niet gelukt om de tweede plaats in het klassement van de Ronde van het Baskenland te behouden. Roglic en George Bennett kwamen op de slotklim tekort om de besten te kunnen volgen. Bennett kwam als zestiende over de streep en de etappewinnaar van gisteren werd 21e. Valverde won de koninginnenrit en pakt ook de leiding.

6 april 2017

Primoz Roglic soleert naar prachtzege in Bilbao

Primoz Roglic heeft de vierde etappe in de Vuelta al Pais Vasco gewonnen. In de laatste drie kilometer ontsnapte de renner van Team LottoNL-Jumbo uit het peloton. De Sloveense tijdrijder bleef uit de greep van de groep en kwam in Bilbao als eerste over de streep. Roglic stijgt naar de tweede plek in het algemeen klassement, op een seconde van David De La Cruz.

5 april 2017

Klassementsmannen bij de les in eerste bergrit Baskenland

George Bennett en Primoz Roglic zijn de eerste bergrit van de Vuelta al Pais Vasco goed doorgekomen. De renners van Team LottoNL-Jumbo kwamen in het uitgedunde peloton op drie seconden van winnaar David De La Cruz over de streep.

5 april 2017

Kans op sprintsucces voorbij na grote valpartij in Scheldeprijs

Dylan Groenewegen is in de Scheldeprijs niet aan sprinten toegekomen. De Nederlands Kampioen van Team LottoNL-Jumbo werd opgehouden door een massale valpartij in de slotkilometers. De Duitser Marcel Kittel won de sprint van een uitgedund peloton.

4 april 2017

Paul Martens vijfde in tweede etappe Baskenland

Tijdens de tweede etappe van de Vuelta al Pais Vasco is Paul Martens als vijfde geëindigd. In de straten van Eltziego werd hij in de laatste meters voorbij gesprint door onder anderen winnaar Michael Albasini. Klassementsmannen George Bennett en Primoz Roglic kwamen ook in het peloton over de streep.

3 april 2017

Klassementsmannen van voren tijdens openingsetappe Baskenland

Tijdens de eerste etappe van de Ronde van het Baskenland zijn Primoz Roglic en George Bennett als twaalfde en veertiende gefinisht. De klassementsmannen van Team LottoNL-Jumbo hielden voorin stand in de bochtige finale richting Eguesibar-Sarriguren.

2 april 2017

Team LottoNL-Jumbo achter feiten aan in Vlaanderen

Het is Team LottoNL-Jumbo niet gelukt om een stempel op de Ronde van Vlaanderen te drukken. Het team miste de slag toen het peloton in stukken scheurde. De Belg Philippe Gilbert won na 260 kilometer de 101e editie solo.

1 april 2017

Team LottoNL-Jumbo aanvallend ten onder in Volta Limburg Classic

Team LottoNL-Jumbo is in de Volta Limburg Classic niet beloond voor de strijdvaardige koerswijze. Paul Martens sprintte achter drie koplopers naar een vijfde plek in de uitslag. De Italiaan Marco Canola won de regenachtige editie.

26 maart 2017

Team LottoNL-Jumbo kan niet met besten mee in Gent Wevelgem

Team LottoNL-Jumbo kon vandaag niet meedoen om de overwinning in Gent-Wevelgem. Na een valpartij waarbij Tom Leezer en Lars Boom betrokken waren, brak het peloton en was de Nederlandse WorldTour-ploeg kansloos om nog mee te doen voor de winst. Een CT-scan in het ziekenhuis van Ieper heeft uitgewezen dat Leezer een breuk in zijn bekkenkam heeft opgelopen.

26 maart 2017

Kruijswijk en Bennett in top tien eindklassement, Campenaerts in de aanval

Steven Kruijswijk eindigt in de Volta a Catalunya op plek zeven en Bennett op de negende plaats. Op de slotdag van de Volta a Catalunya heeft Victor Campenaerts opnieuw de aanval gekozen. In de plaatselijke ronden in Barcelona kwam het peloton terug en een uitgedunde groep sprintte om de overwinning. Bennett werd negende en Kruijswijk tiende.

24 maart 2017

Gijs van Hoecke lichtpuntje tijdens pechdag in E3 Prijs

Tijdens de E3 Prijs Harelbeke heeft Team LottoNL-Jumbo op cruciale momenten te maken gekregen met pech. Kopman Lars Boom reed net als zijn ploeggenoten Bram Tankink en Twan Castelijns lek en Jos van Emden raakte bij een valpartij betrokken. Op de voorgrond was het de Belg Gijs van Hoecke die namens Team LottoNL-Jumbo mee in de kopgroep zat. Uiteindelijk won Greg van Avermaet deze WorldTour-wedstrijd.

24 maart 2017

Gesink ten aanval en Kruijswijk tiende in Catalonië

Steven Kruijswijk staat na de vijfde etappe tiende in het algemeen klassement van de Volta a Catalunya. De kopman van Team LottoNL-Jumbo kwam ook als tiende over de streep. De koers werd gekleurd door Robert Gesink, die ten aanval trok. Alejandro Valverde won de rit en is de nieuwe leider.

23 maart 2017

Keizer in de aanval tijdens ingekorte rit Catalonië

Martijn Keizer sprong mee in de vlucht in de vierde etappe van de Volta a Catalunya. De rit van aanvankelijk 190 kilometer werd vanwege natte sneeuw met zestig kilometer ingekort. Voor de laatste klim van de dag werd de kopgroep ingelopen. Nacer Bouhanni won de sprint van het peloton met daarin de klassementsmannen van Team LottoNL-Jumbo.

22 maart 2017

Klassementsrenners Team LottoNL-Jumbo schuiven toptwintig binnen

In de derde etappe van de Ronde van Catalonië zijn de klassementsmannen van Team LottoNL-Jumbo opgeschoven in het klassement. George Bennett kwam in de eerste groep als elfde over de streep. Steven Kruijswijk en Robert Gesink finishten net iets later op de 21e en 22e plaats. Valverde won de etappe naar La Molina.

22 maart 2017

Dylan Groenewegen vijfde in Dwars door Vlaanderen

Dylan Groenewegen is vijfde geworden in Dwars door Vlaanderen. In Waregem was Groenewegen de snelste van een uitgedunde groep. De koers werd gewonnen door Yves Lampaert, die in de finale weg wist te rijden uit een kopgroep van vier.

21 maart 2017

Team LottoNL-Jumbo zevende in ploegentijdrit Catalonië

Team LottoNL-Jumbo is zevende geworden tijdens de tweede etappe van de Volta a Catalunya. In de ploegentijdrit van 41,3 kilometer rondom het meer van Banyoles, stopte de klok op 50’43”. De Nederlandse ploeg gaf 1’48’ toe op Movistar, de winnende ploeg.

20 maart 2017

Team LottoNL-Jumbo zonder problemen door eerste rit Catalonië

Team LottoNL-Jumbo is de Volta A Catalunya gestart met een degelijke eerste etappe. De drie klassementsmannen werden de gehele dag van voren gehouden en finishten in het peloton. Davide Cimolai won de rit naar Callela door in een massasprint Nacer Bouhanni te verslaan.

18 maart 2017

Een bijrol voor Team LottoNL-Jumbo in Milaan - Sanremo

Team LottoNL-Jumbo is er niet in geslaagd mee te kunnen sprinten in Milaan - Sanremo. Het eerste monument van dit seizoen werd gewonnen door de Pool Kwiatkowski. Bram Tankink, Jos van Emden en Enrico Battaglin finishte op vijf seconden in het peloton.

15 maart 2017

Kruijswijk en Gesink namens Team LottoNL-Jumbo naar Catalonië

Volta Ciclista a Catalunya begint op maandag 20 maart met een bergachtige rit van 178 kilometer. De start en finish ligt in Callela en onderweg moeten de renners maar liefst zes bergen beklimmen. Ook in de rest van de etappes zal er geklommen moeten worden. De Volta Ciclista a Catalunya eindigt op zondag 26 maart met een aantal ronden door Barcelona.

15 maart 2017

Floris De Tier kleurt Nokere Koers

Floris De Tier kleurde de koers door met zes medevluchters lange tijd voor het peloton te rijden. Fransman Nacer Bouhanni won de 72e editie van Nokere Koers. Steven Lammertink was op de 19e plek de eerste renner van Team LottoNL-Jumbo.

14 maart 2017

Team LottoNL-Jumbo met kopmannen Roglic en Lobato naar Primavera

Op zaterdag 18 maart is het tijd voor de Primavera, oftewel Milaan - San Remo. De Italiaanse klassieker is het eerste monument van het seizoen en met 291 kilometer ook de langste. Vorig jaar won Arnaud Demare terwijl Maarten Tjallingii, net als het jaar daarvoor, namens Team LottoNL-Jumbo de koers kleurde in de aanval.

14 maart 2017

Jos van Emden tweede in afsluitende tijdrit, Roglic vierde in klassement

Jos van Emden is tweede geworden in de afsluitende tijdrit van Tirreno-Adriatico. De Nederlandse tijdritspecialist van Team LottoNL-Jumbo moest drie seconden toegeven op winnaar Rohan Dennis. Primoz Roglic behield zijn vierde positie in het algemeen klassement welke gewonnen werd door de Colombiaan Nairo Quintana.

13 maart 2017

Primoz Roglic behoudt vierde plek in Tirreno-Adriatico

Met alleen de slottijdrit te gaan staat Primoz Roglic vierde in het algemeen klassement van Tirreno-Adriatico. De zesde rit tussen Ascoli Piceno en Civitanove Marche werd gewonnen door Fernando Gaviria. Nairo Quintana bleef leider.

10 maart 2017

Tankink lost kwakkelende Kruijswijk af in het klassement

Bram Tankink is in de zesde etappe van Parijs-Nice opgeschoven naar de veertiende plek in het algemeen klassement. Steven Kruijswijk finishte op grote achterstand. De kopman van Team LottoNL-Jumbo is niet fit en doet niet meer mee in het klassement.

10 maart 2017

Team LottoNL-Jumbo ongeschonden na tumultueuze sprint

Robert Gesink en Primoz Roglic hebben hun positie in het algemeen klassement van Tirreno-Adriatico behouden. De klassementsrenners van Team LottoNL-Jumbo wisten in de chaotische finale aansluiting te houden met het peloton. De derde etappe was 204 kilometer lang en werd gewonnen door Peter Sagan.

9 maart 2017

Gesink en Roglic schuiven op in Tirreno

Robert Gesink en Primoz Roglic hebben de aansluiting in het algemeen klassement van Tirreno-Adriatico weten te behouden. In de tweede etappe naar Pormarance kwamen Gesink en Roglic in het peloton over de streep. In het klassement staat Gesink veertiende en Roglic vijftiende.

9 maart 2017

Groenewegen derde in chaotische massasprint

Dylan Groenewegen is derde geworden tijdens de vijfde etappe van Paris-Nice. In een chaotische sprint naar Bourd-de-Peage moest Groenewegen de Duitser Andre Greipel en Fransman Arnaud Demare voor zich laten gaan. Alaphilippe blijft leider.

8 maart 2017

Steven Kruijswijk strandt op twintigste plaats in tijdrit Parijs-Nice

Steven Kruijswijk is twintigste geworden in de vierde etappe van Parijs-Nice. In de tijdrit naar Mont Brouilly stopte de klok op 22’52”. De Fransman Julian Alaphilippe won en pakte ook de leiding. Kruijswijk steeg naar plek twintig.

8 maart 2017

Team LottoNL-Jumbo zesde in ploegentijdrit Tirreno

Team LottoNL-Jumbo is zesde geworden tijdens de eerste etappe van Tirreno-Adriatico. De ploeg reed tijdens de ploegentijdrit in Lido di Camaiero naar een tijd van 24’00”. BMC won de openingsetappe en Damiano Caruso is de eerste leider.

7 maart 2017

Sprinttrein ontspoort en Groenewegen valt

Dylan Groenewegen is tijdens de derde etappe in Parijs-Nice onderuit gegaan in de finale. In de laatste vier kilometer nam de sprinttrein van Team LottoNL-Jumbo de linkerkant van een rotonde, waardoor de Nederlands kampioen ten val kwam. Groenewegen baalde als een stekker dat het vandaag niet lukte.

6 maart 2017

Team LottoNL-Jumbo herpakt zich na offday in Parijs-Nice

Dylan Groenewegen is vierde geworden in de straten van Amilly, achter winnaar Sonny Colbrelli. Team LottoNL-Jumbo revancheerde zich in de regenachtige tweede etappe van Parijs-Nice. De ploeg reed attent mee van voren en kon Groenewegen goed af zetten voor de sprint.