Nieuws

Meer nieuws

24 juli 2017

Lobato naar plek vijf op steile Mur de Saint-Roche

Juan Jose Lobato is op de steile Mur de Saint-Roche naar een vijfde plaats gereden in de derde etappe van de Tour de Wallonie. De rit werd gekleurd door een groep vluchters met daarin Amund Grohndahl Jansen, die op iets meer dan tien kilometer van de meet werden gegrepen.

23 juli 2017

Groenewegen wint koninklijke sprint op Champs Élysées

Dylan Groenewegen heeft de sprint op de Champs Élysées gewonnen. De sprinter van Team LottoNL-Jumbo kwam op 250 meter van de streep op kop, gaf die positie niet meer af en won zo de 21ste en laatste etappe in de Tour de France van 2017.

23 juli 2017

Lobato sprint naar zesde plek in tweede etappe Tour de Wallonie

Juan Jose Lobato is naar een zesde plek gesprint in de tweede etappe van de Tour Wallonie. Victor Campenaerts zat in de vlucht van de dag, maar werd vlak voor de finale van de etappe ingerekend.

22 juli 2017

Lobato komt wegens pech te kort in eerste etappe Tour de Wallonie

Een lekke band op een cruciaal moment in koers heeft ervoor gezorgd dat Juan Jose Lobato niet kon meedoen voor de overwinning in de eerste etappe van de Tour de Wallonie. De etappe van Stavelot naar Marchin werd gewonnen door Benjamin Thomas, die daarmee ook direct de leiding nam in het algemeen klassement.

22 juli 2017

Roglic kansloos na fietswissel in tijdrit Tour de France

Een noodgedwongen fietswissel zat Primoz Roglic dwars in zijn jacht op de zege in de tijdrit in de Tour de France. De Sloveen van Team LottoNL-Jumbo kon niet meer terugschakelen en verloor zo veel tijd.

21 juli 2017

Team LottoNL-Jumbo verliest Roosen in negentiende rit Tour de France

Timo Roosen is afgestapt in de negentiende etappe van de Tour de France. De belangrijke schakel in de sprinttrein voelde zich vanmorgen niet lekker en had geen energie en geen power meer in de benen.

20 juli 2017

Team LottoNL-Jumbo spaart krachten in achttiende etappe Tour de France

Een dag na de heroïsche etappewinst van Primoz Roglic speelde Team LottoNL-Jumbo geen rol van betekenis in de achttiende etappe van de Tour de France. De rit met een aankomst op de Izoard werd gewonnen door Warren Barguil. Chris Froome behield de leiding in het algemeen klassement.

19 juli 2017

Roglic soleert naar zege in zeventiende etappe Tour de France

Primoz Roglic heeft de zeventiende etappe in de Tour de France gewonnen. De Sloveen van Team LottoNL-Jumbo soleerde naar de winst in de etappe die voerde over de Col de la Croix de Fer, Col du Télégraphe en Col du Galibier.

18 juli 2017

Team LottoNL-Jumbo verliest zieke Bennett in zestiende etappe Tour de France

George Bennett is afgestapt in de zestiende etappe van de Tour de France. De klassementstroef van Team LottoNL-Jumbo was de afgelopen dagen ziekjes en kon vandaag het tempo niet volgen.