Nieuws

Meer nieuws

28 februari 2017

Juniorenwereldkampioen Huizinga naar Team LottoNL-Jumbo

Chris Huizinga rijdt komend seizoen voor Team LottoNL-Jumbo. De wereldkampioen allround bij de junioren heeft een contract voor 1 jaar getekend bij de ploeg van coach Jac Orie.

26 februari 2017

Brons voor Kjeld Nuis op het WK Sprint

Kjeld Nuis heeft zondag brons behaald op het WK Sprint in Calgary. De schaatser van Team LottoNL-Jumbo won net als zaterdag de 1000 meter in een Nederlands record. Met een tijd van 1.06,51 was hij een fractie langzamer dan het wereldrecord en steeg hij in extremis naar de 3e plek. Kai Verbij won het goud, voor de Noor Håvard Holmefjord Lorentzen.

25 februari 2017

Kjeld Nuis wint 1000 meter in Nederlands record

Kjeld Nuis heeft op het WK Sprint in het Canadese Calgary de 1000 meter gewonnen. De schaatser van Team LottoNL-Jumbo was in 1.06,61 de snelste van het veld. Nuis schaatste niet alleen een persoonlijk record, maar ook een baan- en nationaal record. Nuis staat na de eerste dag 4e in het klassement.

13 februari 2017

Contin maakt ongelofelijke comeback en pakt zilver

De Fransman Alexis Contin was afgelopen weekend verantwoordelijk voor het laatste eremetaal in het rijtje successen van Team LottoNL-Jumbo. De 30-jarige schaatser pakte de zilveren medaille op de massastart. Een verrassende uitslag, omdat het niet vanzelfsprekend was dat hij de WK Afstanden zou halen.