Nieuws

Meer nieuws

21 juni 2017

Vier Team LottoNL-Jumbo renners bij eerste vijf op Nederlands kampioenschap tijdrijden

Stef Clement is tweede geworden op het Nederlands kampioenschap tijdrijden. Vlak achter Clement finishte Robert Gesink op plaats drie, Jos van Emden op plaats vier en maakte Koen Bouwman de top vijf compleet. De nationale titel ging evenals vorig jaar naar Tom Dumoulin.

21 juni 2017

Team LottoNL-Jumbo kleurt Halle-Ingooigem

Team LottoNL-Jumbo zag de aanvallende manier van koersen in Halle-Ingooigem niet beloond worden met een goede klasseringen. Bij vrijwel elke poging tot een vlucht was een Team LottoNL-Jumbo renner betrokken.

18 juni 2017

Kruijswijk eindigt op derde plaats in Ronde van Zwitserland

Steven Kruijswijk is op de derde plaats geëindigd in het algemeen klassement van de Ronde van Zwitserland. In de afsluitende tijdrit eindigde Kruijswijk als zesde.

18 juni 2017

Groenewegen sprint naar tweede plek in de vijfde etappe Ster ZLM Toer

Dylan Groenewegen is als tweede geëindigd in de vijfde etappe van de Ster ZLM Toer – GP Jan van Heeswijk. Marcel Kittel bleef de regerend Nederlands kampioen nipt voor in de etappe die startte en finishte in Oss.

17 juni 2017

Steven Kruijswijk blijft derde in algemeen klassement Ronde van Zwitserland

Steven Kruiswijk heeft zijn derde plek in het algemeen klassement van de Ronde van Zwitserland behouden. De achtste etappe bestond uit een lokaal rondje van 12,5 kilometer dat acht keer moest worden afgewerkt.

17 juni 2017

Roglic derde in zeer open vierde etappe Ster ZLM Toer

Primoz Roglic is derde geworden in de vierde etappe van de Ster ZLM Toer – GP Jan van Heeswijk. De heuvelrit naar La Gileppe werd gewonnen door Jose Goncalvez, die afrekende met medevluchter Laurens De Plus.

16 juni 2017

Kruijswijk vijfde in zevende etappe Ronde van Zwitserland

Steven Kruijswijk is als vijfde geëindigd in de zevende etappe van de Ronde van Zwitserland. De laatste bergrit die de renners naar de top van de Tiefenbachferner voerde, werd solo gewonnen door Simon Spilak.

16 juni 2017

Groenewegen wint voor tweede keer op rij in Ster ZLM Toer

Dylan Groenewegen heeft na de tweede ook de derde etappe in de Ster ZLM Toer - GP Jan van Heeswijk gewonnen. De heuveletappe die begon en eindigde in Buchten finishte in een massasprint waarin Groenewegen Andre Greipel en Moreno Hofland te snel af was.