Nieuws

Meer nieuws

24 maart 2017

Gesink ten aanval en Kruijswijk tiende in Catalonië

Steven Kruijswijk staat na de vijfde etappe tiende in het algemeen klassement van de Volta a Catalunya. De kopman van Team LottoNL-Jumbo kwam ook als tiende over de streep. De koers werd gekleurd door Robert Gesink, die ten aanval trok. Alejandro Valverde won de rit en is de nieuwe leider.

23 maart 2017

Keizer in de aanval tijdens ingekorte rit Catalonië

Martijn Keizer sprong mee in de vlucht in de vierde etappe van de Volta a Catalunya. De rit van aanvankelijk 190 kilometer werd vanwege natte sneeuw met zestig kilometer ingekort. Voor de laatste klim van de dag werd de kopgroep ingelopen. Nacer Bouhanni won de sprint van het peloton met daarin de klassementsmannen van Team LottoNL-Jumbo.

22 maart 2017

Klassementsrenners Team LottoNL-Jumbo schuiven toptwintig binnen

In de derde etappe van de Ronde van Catalonië zijn de klassementsmannen van Team LottoNL-Jumbo opgeschoven in het klassement. George Bennett kwam in de eerste groep als elfde over de streep. Steven Kruijswijk en Robert Gesink finishten net iets later op de 21e en 22e plaats. Valverde won de etappe naar La Molina.

22 maart 2017

Dylan Groenewegen vijfde in Dwars door Vlaanderen

Dylan Groenewegen is vijfde geworden in Dwars door Vlaanderen. In Waregem was Groenewegen de snelste van een uitgedunde groep. De koers werd gewonnen door Yves Lampaert, die in de finale weg wist te rijden uit een kopgroep van vier.

21 maart 2017

Team LottoNL-Jumbo zevende in ploegentijdrit Catalonië

Team LottoNL-Jumbo is zevende geworden tijdens de tweede etappe van de Volta a Catalunya. In de ploegentijdrit van 41,3 kilometer rondom het meer van Banyoles, stopte de klok op 50’43”. De Nederlandse ploeg gaf 1’48’ toe op Movistar, de winnende ploeg.

20 maart 2017

Team LottoNL-Jumbo zonder problemen door eerste rit Catalonië

Team LottoNL-Jumbo is de Volta A Catalunya gestart met een degelijke eerste etappe. De drie klassementsmannen werden de gehele dag van voren gehouden en finishten in het peloton. Davide Cimolai won de rit naar Callela door in een massasprint Nacer Bouhanni te verslaan.

18 maart 2017

Een bijrol voor Team LottoNL-Jumbo in Milaan - Sanremo

Team LottoNL-Jumbo is er niet in geslaagd mee te kunnen sprinten in Milaan - Sanremo. Het eerste monument van dit seizoen werd gewonnen door de Pool Kwiatkowski. Bram Tankink, Jos van Emden en Enrico Battaglin finishte op vijf seconden in het peloton.

15 maart 2017

Kruijswijk en Gesink namens Team LottoNL-Jumbo naar Catalonië

Volta Ciclista a Catalunya begint op maandag 20 maart met een bergachtige rit van 178 kilometer. De start en finish ligt in Callela en onderweg moeten de renners maar liefst zes bergen beklimmen. Ook in de rest van de etappes zal er geklommen moeten worden. De Volta Ciclista a Catalunya eindigt op zondag 26 maart met een aantal ronden door Barcelona.

15 maart 2017

Floris De Tier kleurt Nokere Koers

Floris De Tier kleurde de koers door met zes medevluchters lange tijd voor het peloton te rijden. Fransman Nacer Bouhanni won de 72e editie van Nokere Koers. Steven Lammertink was op de 19e plek de eerste renner van Team LottoNL-Jumbo.