Nieuws

Meer nieuws

26 maart 2017

Team LottoNL-Jumbo kan niet met besten mee in Gent Wevelgem

Team LottoNL-Jumbo kon vandaag niet meedoen om de overwinning in Gent-Wevelgem. Na een valpartij waarbij Tom Leezer en Lars Boom betrokken waren, brak het peloton en was de Nederlandse WorldTour-ploeg kansloos om nog mee te doen voor de winst. Een CT-scan in het ziekenhuis van Ieper heeft uitgewezen dat Leezer een breuk in zijn bekkenkam heeft opgelopen.

26 maart 2017

Kruijswijk en Bennett in top tien eindklassement, Campenaerts in de aanval

Steven Kruijswijk eindigt in de Volta a Catalunya op plek zeven en Bennett op de negende plaats. Op de slotdag van de Volta a Catalunya heeft Victor Campenaerts opnieuw de aanval gekozen. In de plaatselijke ronden in Barcelona kwam het peloton terug en een uitgedunde groep sprintte om de overwinning. Bennett werd negende en Kruijswijk tiende.

24 maart 2017

Gijs van Hoecke lichtpuntje tijdens pechdag in E3 Prijs

Tijdens de E3 Prijs Harelbeke heeft Team LottoNL-Jumbo op cruciale momenten te maken gekregen met pech. Kopman Lars Boom reed net als zijn ploeggenoten Bram Tankink en Twan Castelijns lek en Jos van Emden raakte bij een valpartij betrokken. Op de voorgrond was het de Belg Gijs van Hoecke die namens Team LottoNL-Jumbo mee in de kopgroep zat. Uiteindelijk won Greg van Avermaet deze WorldTour-wedstrijd.

24 maart 2017

Gesink ten aanval en Kruijswijk tiende in Catalonië

Steven Kruijswijk staat na de vijfde etappe tiende in het algemeen klassement van de Volta a Catalunya. De kopman van Team LottoNL-Jumbo kwam ook als tiende over de streep. De koers werd gekleurd door Robert Gesink, die ten aanval trok. Alejandro Valverde won de rit en is de nieuwe leider.

23 maart 2017

Keizer in de aanval tijdens ingekorte rit Catalonië

Martijn Keizer sprong mee in de vlucht in de vierde etappe van de Volta a Catalunya. De rit van aanvankelijk 190 kilometer werd vanwege natte sneeuw met zestig kilometer ingekort. Voor de laatste klim van de dag werd de kopgroep ingelopen. Nacer Bouhanni won de sprint van het peloton met daarin de klassementsmannen van Team LottoNL-Jumbo.

22 maart 2017

Klassementsrenners Team LottoNL-Jumbo schuiven toptwintig binnen

In de derde etappe van de Ronde van Catalonië zijn de klassementsmannen van Team LottoNL-Jumbo opgeschoven in het klassement. George Bennett kwam in de eerste groep als elfde over de streep. Steven Kruijswijk en Robert Gesink finishten net iets later op de 21e en 22e plaats. Valverde won de etappe naar La Molina.

22 maart 2017

Dylan Groenewegen vijfde in Dwars door Vlaanderen

Dylan Groenewegen is vijfde geworden in Dwars door Vlaanderen. In Waregem was Groenewegen de snelste van een uitgedunde groep. De koers werd gewonnen door Yves Lampaert, die in de finale weg wist te rijden uit een kopgroep van vier.

21 maart 2017

Team LottoNL-Jumbo zevende in ploegentijdrit Catalonië

Team LottoNL-Jumbo is zevende geworden tijdens de tweede etappe van de Volta a Catalunya. In de ploegentijdrit van 41,3 kilometer rondom het meer van Banyoles, stopte de klok op 50’43”. De Nederlandse ploeg gaf 1’48’ toe op Movistar, de winnende ploeg.