Nieuws

Meer nieuws

Meer nieuws

22 oktober 2017

Pech voor Team LottoNL-Jumbo tijdens koninginnenrit Guangxi

Team LottoNL-Jumbo heeft niet mee kunnen doen om de ereplaatsen in de koninginnenrit van de Tour of Guangxi. Op de slotklim was er een grote valpartij en de vooruitgeschoven Daan Olivier lag erbij. Lichtpunt van de dag was de prijs voor de strijdlust voor Victor Campenaerts.

22 oktober 2017

Tolhoek vierde in regenachtige Japan Cup

Antwan Tolhoek is vandaag vierde geworden in de Japan Cup Cycle Road Race. De jonge Zeeuw kwam in de kopgroep over de streep in Utsunomiya. De Italiaan Marco Canola pakte de winst en Tolhoek kwam anderhalve seconde later over de streep. Tolhoek neemt ook de bergtrui mee naar huis.

20 oktober 2017

Groenewegen komt in tweede rit Guangxi niet aan sprinten toe

Dylan Groenewegen heeft niet mee kunnen sprinten tijdens de tweede rit van de Tour of Guangxi. De zege ging opnieuw naar Fernando Gaviria. De renners van Team LottoNL-Jumbo kwamen in het peloton over de streep.

19 oktober 2017

Groenewegen opent Tour of Guangxi met tweede plaats

Dylan Groenewegen is tweede geworden in de openingsrit van de Tour of Guangxi. De dagzege in deze Chinese WorldTour-wedstrijd ging naar de Colombiaan Fernando Gaviria. Hij wist in Beihai de sprint te winnen van Groenewegen en Ackermann.