Nieuws

Meer nieuws

25 mei 2017

Timo Roosen rondt solo winnend af in Tour des Fjords

Timo Roosen heeft de tweede etappe in de Tour des Fjords gewonnen. De renner van Team LottoNL-Jumbo reed dertig kilometer in de aanval en wist een sprintende groep twee seconden voor te blijven.

25 mei 2017

Kruijswijk 7e in loodzware rit door Dolomieten

Steven Kruijswijk is zevende geworden tijdens de achttiende rit van de Giro d’Italia. Tejay Van Garderen won de rit met vijf beklimmingen. Kruijswijk kwam 34 seconden later over de streep en stijgt een plek in het klassement. De kopman van Team LottoNL-Jumbo staat nu achtste achter leider Tom Dumoulin.

24 mei 2017

Amund Grøndahl Jansen zevende in openingsetappe Tour des Fjords

Amund Grøndahl Jansen sprintte vandaag naar een zevende plek in de eerste etappe van de Tour des Fjords. De rit naar Førde werd gewonnen door de Belg Dries van Gestel. Hij bleef samen met drie vluchtgenoten een sprintend peloton voor. Grøndahl Jansen werd derde in de groepssprint.

24 mei 2017

Martijn Keizer ten aanval tijdens 17e Giro rit

Tijdens de zeventiende etappe van de Ronde van Italië is Martijn Keizer ten aanval getrokken. Samen met een grote groep renners fietste hij een grote voorsprong bij elkaar. In de finale kon Keizer de aanvallen niet volgen en werd teruggepakt. Pierre Rolland won de rit en Tom Dumoulin blijft leider. Steven Kruijswijk staat ook na vandaag op de negende plek in het klassement.

23 mei 2017

Kruijswijk ten aanval tijdens koninginnenrit Giro

Steven Kruijswijk heeft zich van zijn beste kant getoond in de koninginnenrit van de Giro d'Italia. De kopman van Team LottoNL-Jumbo sprong op de flanken van de Mortirolo naar een grote kopgroep toe. Op de slotklim reed hij solo weg uit de inmiddels uitgedunde groep vluchters. Het opgevoerde nummer hield geen stand en Kruijswijk werd door een elftal renners ingelopen. Hij stijgt wel naar de negende plek in het algemeen klassement.