Nieuws

Meer nieuws

Meer nieuws

22 oktober 2017

Pech voor Team LottoNL-Jumbo tijdens koninginnenrit Guangxi

Team LottoNL-Jumbo heeft niet mee kunnen doen om de ereplaatsen in de koninginnenrit van de Tour of Guangxi. Op de slotklim was er een grote valpartij en de vooruitgeschoven Daan Olivier lag erbij. Lichtpunt van de dag was de prijs voor de strijdlust voor Victor Campenaerts.

22 oktober 2017

Tolhoek vierde in regenachtige Japan Cup

Antwan Tolhoek is vandaag vierde geworden in de Japan Cup Cycle Road Race. De jonge Zeeuw kwam in de kopgroep over de streep in Utsunomiya. De Italiaan Marco Canola pakte de winst en Tolhoek kwam anderhalve seconde later over de streep. Tolhoek neemt ook de bergtrui mee naar huis.

20 oktober 2017

Groenewegen komt in tweede rit Guangxi niet aan sprinten toe

Dylan Groenewegen heeft niet mee kunnen sprinten tijdens de tweede rit van de Tour of Guangxi. De zege ging opnieuw naar Fernando Gaviria. De renners van Team LottoNL-Jumbo kwamen in het peloton over de streep.

19 oktober 2017

Groenewegen opent Tour of Guangxi met tweede plaats

Dylan Groenewegen is tweede geworden in de openingsrit van de Tour of Guangxi. De dagzege in deze Chinese WorldTour-wedstrijd ging naar de Colombiaan Fernando Gaviria. Hij wist in Beihai de sprint te winnen van Groenewegen en Ackermann.

24 juli 2017

Lobato naar plek vijf op steile Mur de Saint-Roche

Juan Jose Lobato is op de steile Mur de Saint-Roche naar een vijfde plaats gereden in de derde etappe van de Tour de Wallonie. De rit werd gekleurd door een groep vluchters met daarin Amund Grohndahl Jansen, die op iets meer dan tien kilometer van de meet werden gegrepen.

23 juli 2017

Groenewegen wint koninklijke sprint op Champs Élysées

Dylan Groenewegen heeft de sprint op de Champs Élysées gewonnen. De sprinter van Team LottoNL-Jumbo kwam op 250 meter van de streep op kop, gaf die positie niet meer af en won zo de 21ste en laatste etappe in de Tour de France van 2017.

23 juli 2017

Lobato sprint naar zesde plek in tweede etappe Tour de Wallonie

Juan Jose Lobato is naar een zesde plek gesprint in de tweede etappe van de Tour Wallonie. Victor Campenaerts zat in de vlucht van de dag, maar werd vlak voor de finale van de etappe ingerekend.

22 juli 2017

Lobato komt wegens pech te kort in eerste etappe Tour de Wallonie

Een lekke band op een cruciaal moment in koers heeft ervoor gezorgd dat Juan Jose Lobato niet kon meedoen voor de overwinning in de eerste etappe van de Tour de Wallonie. De etappe van Stavelot naar Marchin werd gewonnen door Benjamin Thomas, die daarmee ook direct de leiding nam in het algemeen klassement.

22 juli 2017

Roglic kansloos na fietswissel in tijdrit Tour de France

Een noodgedwongen fietswissel zat Primoz Roglic dwars in zijn jacht op de zege in de tijdrit in de Tour de France. De Sloveen van Team LottoNL-Jumbo kon niet meer terugschakelen en verloor zo veel tijd.

21 juli 2017

Team LottoNL-Jumbo verliest Roosen in negentiende rit Tour de France

Timo Roosen is afgestapt in de negentiende etappe van de Tour de France. De belangrijke schakel in de sprinttrein voelde zich vanmorgen niet lekker en had geen energie en geen power meer in de benen.

20 juli 2017

Team LottoNL-Jumbo spaart krachten in achttiende etappe Tour de France

Een dag na de heroïsche etappewinst van Primoz Roglic speelde Team LottoNL-Jumbo geen rol van betekenis in de achttiende etappe van de Tour de France. De rit met een aankomst op de Izoard werd gewonnen door Warren Barguil. Chris Froome behield de leiding in het algemeen klassement.

Wedstrijden