HomeBusinessNieuws
Business nieuws | 23 juli 2015

Team LottoNL-Jumbo en BBA Tours tekenen contract

Touringcarbedrijf BBA Tours uit Tilburg is voor de komende 3,5 jaar de eigenaar van de Team LottoNL-Jumbo bussen. Tijdens een drukbezochte netwerkbijeenkomst op het hoofdkantoor van de Jumbo ondertekenden Richard Plugge van Team LottoNL-Jumbo en Annie Vrugt-Pereboom van BBA Tours de overeenkomst.

“BBA tours is nu als partner aan een grote Nederlandse wielerploeg verbonden”, legt Annie Vrugt-Pereboom uit. “De grote bussen zijn de komende 3,5 jaar van ons en ook wordt het onderhoud door onze monteurs verzorgd.” Naast het onderhouden van de twee bussen, stelt BBA ook twee luxe Mercedes Vito Busjes beschikbaar. Hierin worden relaties van Team LottoNL-Jumbo rondgereden. Dat gebeurt nu al tijdens de Tour de France.

“Toen Team LottoNL-Jumbo werd gepresenteerd in Rosmalen waren wij daarbij aanwezig”, zegt Vrugt-Pereboom. ”Sindsdien zijn we met elkaar in gesprek, met de ondertekening van het contract tijdens de netwerkbijeenkomst als resultaat.”

Algemeen directeur van Team LottoNL-Jumbo Richard Plugge geeft aan erg blij te zijn met de samenwerking. “We vervoeren ieder jaar honderden mensen over duizenden kilometers. Een gerenomeerd bedrijf als BBA weet precies hoe dat allemaal in zijn werking gaat. Hun ondersteuning is voor ons perfect."

Voor meer informatie over BBA tours klik je HIER.

Meer nieuws

1 januari 2016 in Business nieuws

Hospitality kalender 2016 bekend!

23 juli 2015 in Business nieuws

Team LottoNL-Jumbo en BBA Tours tekenen contract

Een gerenomeerd bedrijf als BBA weet precies hoe het allemaal in zijn werking gaat.