HomeSchaatsenNieuws
Schaatsen | 30 oktober 2018

Vifit breidt samenwerking met Team Jumbo uit

Team Jumbo en Vifit hebben hun partnership uitgebreid. De komende drie jaar wordt naast de wielerploeg ook de schaatstak van Team Jumbo ondersteund door de producent van zuivelproducten en sportvoeding. Het logo van Vifit prijkt het komende World Cup Kwalificatietoernooi, vanaf vrijdag in Thialf, al op de schaatspakken van Team Jumbo. Het contract met het merk van FrieslandCampina is verlengd tot en met 2021 en omhelst nu beide sportdisciplines van Team Jumbo. 

Vifit en sporters: samen producten ontwikkelen
"Ik vind het heel mooi dat Vifit nu ook onze schaatsers zal ondersteunen", zegt schaatscoach Jac Orie. "De afgelopen periode hebben we via de wielrenners al geregeld de producten uitgeprobeerd en daar waren de schaatsers zeer over te spreken. Het is daarom prettig dat we de samenwerking hebben kunnen uitbreiden. Het is super om weer een A-merk aan onze ploeg te verbinden." 

Ook Richard Plugge, directeur van de wielertak, is zeer content over de nieuwe, verlengde overeenkomst. "Het was altijd onze intentie om dit partnership in verloop van tijd uit te breiden. Na een succesvolle periode is het dan ook prettig voor alle partijen dat dat gelukt is. De afgelopen tijd hebben we al samen met Vifit gewerkt aan het verbeteren en ontwikkelen van producten en die trend zetten we de komende periode voort", aldus Plugge. 

Mensen versterken
De schaatsers en wielrenners maken de komende drie jaar gebruik van de producten van Vifit Sport (Proteïnerijke hersteldranken -poeders en -repen plus energiegels en -repen) én Vifit (zoals Vifit drink yoghurt, Vifit Goedemorgen, Vifit Sport kwark en Vifit Sport yoghurt). 

Bas Roelofs, Directeur FrieslandCampina Nederland, kijkt uit naar de versterking van de samenwerking: "Onze filosofie is nourishing by nature. Met onze zuivelproducten willen we mensen versterken. In opbouw naar en na afloop van grote prestaties. Daarom zijn we een goede match met Team Jumbo en is het voor ons logisch dat wij met onze zuivelproducten ook bijdragen aan het schaatsteam. Want vanzelfsprekend is goede voeding voor atleten cruciaal voor een goede gezondheid en sterke prestaties. Ik ben ervan overtuigd dat FrieslandCampina en Team Jumbo elkaar verder kunnen versterken.

RELATED