HomeWielrennenNieuws
Wielrennen | 10 maart 2018

Bijrol voor drietal Team LottoNL-Jumbo in voorlaatste rit Parijs-Nice

De overgebleven renners van Team LottoNL-Jumbo hebben niet voor vuurwerk kunnen zorgen in de voorlaatste rit van Parijs-Nice. De zevende etappe stond bol van de spanning voor de klassementsrenners. Voor Timo Roosen, Paul Martens en Robert Gesink restte een bijrol. Het trio miste de ontsnapping van de dag.

Ploegleider Nico Verhoeven gaf aan dat hij graag iemand mee had zien zitten, maar beseft dat dat niet op bestelling komt. “Het duurde lang eer er een groep weg was. Toen er op de eerste klim van de dag een ontsnapping van acht goede renners ontstond, zaten wij daar helaas niet bij en dan is de wedstrijd gelopen. En dan hobbel je naar de finish toe.”

Morgen is de laatste mogelijkheid om na het dagsucces van Dylan Groenewegen nog een kers op de taart te plaatsen. Verhoeven: “Morgen verwacht ik het zelfde scenario en gaan we gewoon weer proberen om mee te zitten in de ontsnapping. Voor nu zijn we vooral blij dat onze overgebleven renners goed zijn binnengekomen. Met deze kou en regen is het niet het gezondste werkklimaat voor ze.”