HomeWielrennenNieuws
Wielrennen | 9 juni 2018

Degelijke ploegentijdrit Team LottoNL-Jumbo in Tour de Suisse

Team LottoNL-Jumbo heeft in de eerste etappe van de Tour de Suisse, een ploegentijdrit van achttien kilometer, een degelijke prestatie geleverd. De ploeg van Addy Engels en Jan Boven werd in Frauenfeld elfde op drieënvijftig seconden van winnaar BMC.

“De jongens hebben goed gereden. Het draaide goed rond. Al had ik gehoopt en ook gedacht dat deze tijd goed was voor een top tien”, aldus ploegleider Addy Engels. “BMC stak er met kop en schouders bovenuit. Daarachter zitten we met enkele ploegen kort op elkaar. Dat is uitstekend met het oog op de rest van de week. We gaan dag per dag kijken waar hier onze kansen liggen. We hebben hebben hier genoeg opties, zowel bergop als in een ontsnapping met mannen als Battaglin en Bouwman, die goed uit de Giro zijn gekomen.”

RELATED

18 augustus 2018 in Wielrennen

Eenkhoorn maakt ploegenspel perfect af in Denver

Pascal Eenkhoorn heeft de derde rit in de Colorado Classic gewonnen. De eerstejaars prof van Team LottoNL-Jumbo was in de straten van Denver de snelste van een uitgedund peloton.
18 augustus 2018 in Wielrennen

Aanvallende Roosen niet beloond in zesde etappe BinckBankTour

Timo Roosen heeft zich goed van voren getoond tijdens de zesde etappe van de BinckBankTour. De 25-jarige renner van Team LottoNL-Jumbo reed dertig kilometer in de aanval. Uiteindelijk kwam hij in het peloton over de streep.