HomeWielrennenNieuws
Wielrennen | 6 juni 2018

Gedegen ploegentijdrit Team LottoNL-Jumbo in Dauphiné

Team LottoNL-Jumbo heeft in de ploegentijdrit van de Dauphiné een degelijke ploegentijdrit gereden. Met de negende plek in de uitslag werd naar behoren gepresteerd, aangezien de ploeg met een renner minder aan de start stond in de Dauphiné.

Grischa Niermann was dan ook in zijn nopjes. “Het ging heel erg goed. De jongens hebben super gestreden en hebben het tijdverlies voor Antwan Tolhoek zeer beperkt. Hierdoor gaan we met vertrouwen de bergen in”.

Tolhoek is het met zijn ploegleider eens. “Vooral Jos van Emden, Lars Boom en Neilson Powless hebben verschrikkelijk hard gereden vandaag. Met maar drie tijdritspecialisten, en één renner minder, negende worden in dit veld is knap. Dat betekent dat we alles voor elkaar hebben gegeven.”

;

RELATED

18 augustus 2018 in Wielrennen

Eenkhoorn maakt ploegenspel perfect af in Denver

Pascal Eenkhoorn heeft de derde rit in de Colorado Classic gewonnen. De eerstejaars prof van Team LottoNL-Jumbo was in de straten van Denver de snelste van een uitgedund peloton.
18 augustus 2018 in Wielrennen

Aanvallende Roosen niet beloond in zesde etappe BinckBankTour

Timo Roosen heeft zich goed van voren getoond tijdens de zesde etappe van de BinckBankTour. De 25-jarige renner van Team LottoNL-Jumbo reed dertig kilometer in de aanval. Uiteindelijk kwam hij in het peloton over de streep.