HomeWielrennenNieuws
Wielrennen | 16 augustus 2018

Lees hier alles over Cyclassics Hamburg en Colorado Classic

Het team rijdt deze week de eendaagse World Tour-wedstrijd Cyclassics Hamburg en de vierdaagse etappekoers Colorado Classic. Lees hieronder meer over deze wedstrijden.

In Cyclassic Hamburg is Danny van Poppel de uitgesproken man. De sprinter van Team LottoNL-Jumbo. “Toen Danny vorig jaar bij Team Sky reed, maakte hij het ons behoorlijk moeilijk. Hij was toen heel sterk op de Waseberg. We maken een goed plan om met hem voor een mooi resultaat te sprinten”, vertelt Sports Director Merijn Zeeman. 

Het eerste deel is voornamelijk vlak. Tijdens de lokale rondes moeten de renners over de Falkensteiner en de Waseberg. Vooral op die laatste klim kan het verschil gemaakt worden. 

Colorado Classic

In de Verenigde Staten is de Colorado Classic donderdag begonnen. Het team staat met vrijwel dezelfde ploeg aan de start als tijdens de Tour of Utah. Alleen winnaar Sepp Kuss ontbreekt. De vier etappes worden allemaal op grote hoogte verreden. Met Neilson Powless en Koen Bouwman starten er twee sterke klimmers. Wat kunnen zij laten zien? 

RELATED