HomeWielrennenNieuws
Wielrennen | 24 augustus 2017

Lindeman verlengt bij Team LottoNL-Jumbo

Bert Jan Lindeman koerst ook volgend seizoen bij Team LottoNL-Jumbo. De 28-jarige Drent rijdt dan voor het vierde jaar voor de formatie van manager Richard Plugge. Lindeman is momenteel actief in de Ronde van Spanje. Twee jaar geleden boekte hij daarin het grootste succes uit zijn carrière door de zevende etappe te winnen.

“Ik ben hier op mijn plek en ik ben blij met mijn rol”, verklaart Lindeman zijn contractverlenging. “Ik ben er om de kopmannen te ondersteunen en soms krijg ik mijn eigen kansen. Wat me het meeste aanspreekt, is dat er in onze ploeg écht aan de renners wordt gewerkt om ze beter te maken. Ik word zelf ook nog steeds beter.”

RELATED

22 oktober 2017 in Wielrennen

Pech voor Team LottoNL-Jumbo tijdens koninginnenrit Guangxi

Team LottoNL-Jumbo heeft niet mee kunnen doen om de ereplaatsen in de koninginnenrit van de Tour of Guangxi. Op de slotklim was er een grote valpartij en de vooruitgeschoven Daan Olivier lag erbij. Lichtpunt van de dag was de prijs voor de strijdlust voor Victor Campenaerts.
22 oktober 2017 in Wielrennen

Tolhoek vierde in regenachtige Japan Cup

Antwan Tolhoek is vandaag vierde geworden in de Japan Cup Cycle Road Race. De jonge Zeeuw kwam in de kopgroep over de streep in Utsunomiya. De Italiaan Marco Canola pakte de winst en Tolhoek kwam anderhalve seconde later over de streep. Tolhoek neemt ook de bergtrui mee naar huis.