HomeWielrennenNieuws
Wielrennen | 22 mei 2018

Roosen en Jansen derde en vierde in Tour des Fjords

Timo Roosen en Amund Grondahl Jansen hebben in de eerste etappe van de Tour des Fjords de derde en vierde plek genoteerd. Het duo ging de sprint aan met als doel Jansen te lanceren, maar zag dat plan niet volledig slagen.

“Het was een erg rustige dag vandaag”, zei Jansen na afloop. “In het begin van de koers was er een kopgroep weg die pas werd gegrepen in de plaatselijke rondjes. Toen werd het een stuk hectischer. Het team heeft op dat moment goed werk verricht voor ons. We hadden als tactiek dat Timo de sprint zou aangaan, met mij in zijn wiel. Ik was erg gretig en koos met nog één kilometer te gaan een ander wiel. Daarna heeft Timo alsnog voor mij de sprint aangetrokken, maar zat ik net te ver. Morgen is er weer een mooie kans en gaan we opnieuw voor de winst”, aldus de Noor.

;

RELATED

18 augustus 2018 in Wielrennen

Eenkhoorn maakt ploegenspel perfect af in Denver

Pascal Eenkhoorn heeft de derde rit in de Colorado Classic gewonnen. De eerstejaars prof van Team LottoNL-Jumbo was in de straten van Denver de snelste van een uitgedund peloton.
18 augustus 2018 in Wielrennen

Aanvallende Roosen niet beloond in zesde etappe BinckBankTour

Timo Roosen heeft zich goed van voren getoond tijdens de zesde etappe van de BinckBankTour. De 25-jarige renner van Team LottoNL-Jumbo reed dertig kilometer in de aanval. Uiteindelijk kwam hij in het peloton over de streep.