HomeWielrennenNieuws
Wielrennen | 28 augustus 2017

Tankink gaat door bij Team LottoNL-Jumbo

Bram Tankink heeft voor een jaar bijgetekend bij Team LottoNL-Jumbo. De 38-jarige Nederlander begint volgend jaar aan zijn achttiende seizoen als profwielrenner. “Ik ben blij dit nieuws bekend te kunnen maken”, zegt Tankink. “De waardering voor mijn inzet vanuit renners, personeel en ploegleiding heeft me doen besluiten nog een jaar bij deze ploeg door te gaan.” Op Twitter plaatste Tankink een ludiek filmpje waarop hij zijn keuze met zijn twee van zijn dochters bespreekt.


Manager Richard Plugge van Team LottoNL-Jumbo is verheugd dat zijn ploeg nog minimaal een jaar langer gebruik kan maken van Tankinks ervaring, kennis en kwaliteiten. “Bram haalde dit seizoen weer een heel hoog niveau en daarmee is hij van grote waarde voor ons. Ook voor de sfeer binnen de ploeg is hij een belangrijke pion. Daarnaast is hij een goede mentor voor de jonkies in de selectie. Hopelijk kan Bram zijn carrière op een mooie manier bij onze ploeg afsluiten, wanneer dat ook mag zijn.”

RELATED

22 oktober 2017 in Wielrennen

Pech voor Team LottoNL-Jumbo tijdens koninginnenrit Guangxi

Team LottoNL-Jumbo heeft niet mee kunnen doen om de ereplaatsen in de koninginnenrit van de Tour of Guangxi. Op de slotklim was er een grote valpartij en de vooruitgeschoven Daan Olivier lag erbij. Lichtpunt van de dag was de prijs voor de strijdlust voor Victor Campenaerts.
22 oktober 2017 in Wielrennen

Tolhoek vierde in regenachtige Japan Cup

Antwan Tolhoek is vandaag vierde geworden in de Japan Cup Cycle Road Race. De jonge Zeeuw kwam in de kopgroep over de streep in Utsunomiya. De Italiaan Marco Canola pakte de winst en Tolhoek kwam anderhalve seconde later over de streep. Tolhoek neemt ook de bergtrui mee naar huis.