HomeWielrennenNieuws
Wielrennen | 28 augustus 2017

Tankink gaat door bij Team LottoNL-Jumbo

Bram Tankink heeft voor een jaar bijgetekend bij Team LottoNL-Jumbo. De 38-jarige Nederlander begint volgend jaar aan zijn achttiende seizoen als profwielrenner. “Ik ben blij dit nieuws bekend te kunnen maken”, zegt Tankink. “De waardering voor mijn inzet vanuit renners, personeel en ploegleiding heeft me doen besluiten nog een jaar bij deze ploeg door te gaan.” Op Twitter plaatste Tankink een ludiek filmpje waarop hij zijn keuze met zijn twee van zijn dochters bespreekt.


Manager Richard Plugge van Team LottoNL-Jumbo is verheugd dat zijn ploeg nog minimaal een jaar langer gebruik kan maken van Tankinks ervaring, kennis en kwaliteiten. “Bram haalde dit seizoen weer een heel hoog niveau en daarmee is hij van grote waarde voor ons. Ook voor de sfeer binnen de ploeg is hij een belangrijke pion. Daarnaast is hij een goede mentor voor de jonkies in de selectie. Hopelijk kan Bram zijn carrière op een mooie manier bij onze ploeg afsluiten, wanneer dat ook mag zijn.”

RELATED

18 augustus 2018 in Wielrennen

Eenkhoorn maakt ploegenspel perfect af in Denver

Pascal Eenkhoorn heeft de derde rit in de Colorado Classic gewonnen. De eerstejaars prof van Team LottoNL-Jumbo was in de straten van Denver de snelste van een uitgedund peloton.
18 augustus 2018 in Wielrennen

Aanvallende Roosen niet beloond in zesde etappe BinckBankTour

Timo Roosen heeft zich goed van voren getoond tijdens de zesde etappe van de BinckBankTour. De 25-jarige renner van Team LottoNL-Jumbo reed dertig kilometer in de aanval. Uiteindelijk kwam hij in het peloton over de streep.