HomeWielrennenNieuws
Wielrennen | 24 juli 2018

Team LottoNL-Jumbo bindt De Tier en Wynants langer aan zich

Team LottoNL-Jumbo maakt bekend dat Maarten Wynants en Floris De Tier hebben bijgetekend. De Belgen blijven een jaar langer bij de Nederlandse World Tour-ploeg. 

Wynants is blij dat hij heeft bijgetekend. “Deze ploeg maakt ieder jaar stappen en blijft zich ontwikkelen. Het is mooi dat ik deel kan blijven uitmaken van dit team.”

De Belg fietst sinds 2011 bij de Nederlandse World Tour-formatie.

 Sportive Director Merijn Zeeman ziet Wynants als zeer gewaardeerde teamplayer. ”Maarten is van grote waarde in de voorjaarsklassiekers én voor onze sprinters en klassementsrenners. We werken aan het team van de toekomst en het is mooi dat hij daar deel van uit blijft maken.” 

Ook De Tier is blij dat hij langer bij het team blijft. “Ik merk dat de ploeg belangrijk is in mijn ontwikkeling. Ik heb in bepaalde koersen een stap vooruitgezet ten opzichte van vorig jaar. Team LottoNL-Jumbo let op de kleinste details en alles is goed geregeld. Ik kijk er nu al naar uit om volgend jaar in het nieuwe truitje van de ploeg te koersen.”

Zeeman: “Floris is een veelbelovend klimtalent. De komende maanden en volgend jaar zullen we verder werken aan zijn ontwikkeling.”

Eerder maakte Team LottoNL-Jumbo bekend dat ook Antwan Tolhoek en George Bennett langer bij de ploeg blijven. Gijs Van Hoecke zet zijn carrière voort bij een andere formatie.

RELATED

4 december 2018 in Wielrennen

Video: Een dag op de ijsbaan met Sepp Kuss

30 november 2018 in Wielrennen

Tacx komende vijf jaar partner Team Jumbo

24 november 2018 in Wielrennen

Aftermovie Black Friday op Service Course