HomeWielrennenNieuws
Wielrennen | 2 juni 2018

Team LottoNL-Jumbo derde in Hammer Sprint Limburg

 

Team LottoNL-Jumbo start morgen in de finale van de Hammer Series in Limburg. De ploeg eindigde in de Hammer Sprint van vandaag als derde, voornamelijk dankzij een sterke Danny van Poppel, die veel punten scoorde.

“Dat ging niet gemakkelijk na een zware Giro”, zei Van Poppel, die gisteren ook al in actie kwam in de Hammer Climb. “Maar de ploeg heeft sterk gereden. De jongens hebben me vooral bij de sprints waar het om dubbele punten ging, goed afgezet.”

Pascal Eenkhoorn sluit zich aan bij zijn teamgenoot: “We hebben als ploeg goed gereden. In het begin probeerden we nog mee te zitten met kleine ontsnappingen, maar al snel was duidelijk dat het echt puur om de sprinters ging. Daarna heeft Danny veel punten voor ons gepakt. Dat levert ons een goede uitgangspositie voor morgen op.”

In de Hammer Chase gaat Team LottoNL-Jumbo als derde van start. De ploeg die uiteindelijk als eerste over de streep komt, mag zich winnaar van de Hammer Series Limburg noemen.

;

RELATED

18 augustus 2018 in Wielrennen

Eenkhoorn maakt ploegenspel perfect af in Denver

Pascal Eenkhoorn heeft de derde rit in de Colorado Classic gewonnen. De eerstejaars prof van Team LottoNL-Jumbo was in de straten van Denver de snelste van een uitgedund peloton.
18 augustus 2018 in Wielrennen

Aanvallende Roosen niet beloond in zesde etappe BinckBankTour

Timo Roosen heeft zich goed van voren getoond tijdens de zesde etappe van de BinckBankTour. De 25-jarige renner van Team LottoNL-Jumbo reed dertig kilometer in de aanval. Uiteindelijk kwam hij in het peloton over de streep.