HomeWielrennenNieuws
Wielrennen | 16 februari 2018

Team LottoNL-Jumbo gebruikt ook dit seizoen voedingssupplementen van Virtuoos

Wegens succes verlengd: ook in 2018 gebruiken onze wielrenners de voedingssupplementen van Virtuoos. Met Nancy van der Burg en Asker Jeukendrup heeft Team LottoNL-Jumbo nieuwe voedingsexperts aan boord en ook onder hun verantwoordelijkheid zijn de producten van Virtuoos de supplementen waarop het team vertrouwt.


Virtuoos en Team LottoNL-Jumbo streven allebei naar het hoogst haalbare op het gebied van topsport en gezondheid. Ook  hebben beide innovatie hoog in het vaandel staan. In samenwerking met het wielerteam heeft Virtuoos de afgelopen jaren diverse supplementen op maat ontwikkeld, zoals ProNite Gold en Multi Health Support Gold. “Uitgebalanceerde voeding is niet altijd toereikend voor de renners”, legt Performance Nutrition Coach Nancy van der Burg uit. “Daarom hebben ze extra ondersteuning nodig in de vorm van supplementen. Topsport vraagt om topproducten en die van Virtuoos dragen bij aan optimale prestatie.”


In Nederland is Virtuoos marktleider in topsport. Ook internationaal krijgt het Nederlandse bedrijf steeds meer voet aan de grond. Er zijn steeds meer profvoetballers uit Europese competities die werken met supplementen van Virtuoos. Met name onder wielrenners, hardlopers, triatleten en zwemmers groeit het besef dat naast sportvoeding supplementen noodzakelijk zijn om te presteren en voor een optimaal herstel.


Om de samenwerking tussen Virtuoos en Team LottoNL-Jumbo te vieren mogen wij onze fans voorzien van een korting. Vul tijdens het afrekenen de kortingscode “LottoNL-Jumbo” in op www.virtuoosstore.com of www.isportclean.com en ontvang eenmalig 15% korting (niet geldig i.c.m. andere kortingen).

 

RELATED

4 december 2018 in Wielrennen

Video: Een dag op de ijsbaan met Sepp Kuss

30 november 2018 in Wielrennen

Tacx komende vijf jaar partner Team Jumbo

24 november 2018 in Wielrennen

Aftermovie Black Friday op Service Course