HomeWielrennenNieuws
Wielrennen | 19 augustus 2018

Team LottoNL-Jumbo gretig in laatste etappe BinckBankTour

Team LottoNL-Jumbo heeft de laatste etappe van de BinckBankTour mede kleur gegeven. In de etappe naar Geraardsbergen koos eerst Dylan Groenewegen de aanval. In de finale probeerde Paul Martens hetzelfde, maar ook hij werd ingelopen.

Ploegkapitein Paul Martens kon met een goed gevoel zijn BinckBankTour afsluiten. “Ik had vandaag het gevoel iets goed te moeten maken van gisteren. Gisteren zat ik niet goed in de wedstrijd. Daar baal ik van. Zeker omdat de etappe gisteren door mijn eigen streek ging. Vandaag heb ik dat een beetje goed gemaakt door mij te laten zien. Ik ben er vol voor gegaan. Terugkijkend op deze week is het niet de week geweest waar we op gehoopt hadden. Het is een belangrijke wedstrijd voor de ploeg en het is er in de sprints niet uitgekomen. Dat is erg balen.“ 

Ploegleider Nico Verhoeven zag vandaag zijn ploeg een goede koers rijden. "Dat was ook het plan. Alleen daar hoort een finale rijden ook bij en dat is maar deels gelukt. Het duurde heel lang voordat er een kopgroep de ruimte kreeg. Uiteindelijk lukte dat en zat Dylan mee. Maar de voorsprong werd nooit groot, dus dan weet je dat het moeilijk wordt. De ploeg was vandaag erg gretig om mee te zitten in de ontsnapping om zo in de finale te komen. Onze renners hebben zich honderd procent ingezet, maar we konden op de beslissende momenten niet met de besten mee."

RELATED

4 december 2018 in Wielrennen

Video: Een dag op de ijsbaan met Sepp Kuss

30 november 2018 in Wielrennen

Tacx komende vijf jaar partner Team Jumbo

24 november 2018 in Wielrennen

Aftermovie Black Friday op Service Course