HomeWielrennenNieuws
Wielrennen | 12 juni 2018

Team LottoNL-Jumbo slaat handen ineen met Slovenian Tourism Board

Team LottoNL-Jumbo en Slovenian Tourism Board hebben de handen ineen geslagen. Het team start dit jaar mede daardoor in de Ronde van Slovenië. Ook gaat er een gedeelte van de Tourploeg op trainingskamp op de ‘Rogla-berg’. Daarnaast woont en traint Sloveen Primoz Roglic een gedeelte van het jaar in zijn geboorteland. 

 

Momenteel maakt Team LottoNL-Jumbo een mini-documentaire over de voormalig schansspringer. Zo bezocht Roglic met het videoteam zijn geboortedorp én de schans waar hij altijd trainde voordat hij aan zijn wielercarrière begon.

 

Met de samenwerking wil het Slovenian Tourism Board de ongekende mogelijkheden van Slovenië als fietsland bij het wielerpubliek onder de aandacht brengen.

RELATED

18 augustus 2018 in Wielrennen

Eenkhoorn maakt ploegenspel perfect af in Denver

Pascal Eenkhoorn heeft de derde rit in de Colorado Classic gewonnen. De eerstejaars prof van Team LottoNL-Jumbo was in de straten van Denver de snelste van een uitgedund peloton.
18 augustus 2018 in Wielrennen

Aanvallende Roosen niet beloond in zesde etappe BinckBankTour

Timo Roosen heeft zich goed van voren getoond tijdens de zesde etappe van de BinckBankTour. De 25-jarige renner van Team LottoNL-Jumbo reed dertig kilometer in de aanval. Uiteindelijk kwam hij in het peloton over de streep.