HomeWielrennenNieuws
Wielrennen | 1 juni 2018

Team LottoNL-Jumbo vijfde na Hammer Climb Limburg

Team LottoNL-Jumbo bezet na de Hammer Climb in Limburg de vijfde plek in het algemeen klassement. Tijdens de loodzware avond, waarin elf keer de natgeregende Vaalserberg werd beklommen, was het de tactiek om zo veel mogelijk punten te verzamelen in de ronden waarin er dubbel kon worden gescoord.

“Dat is goed gelukt”, concludeerde Koen Bouwman. “In de laatste ronde werd ik tweede, waarmee ik een hoop punten binnenhaalde. Omdat Maarten Wynants als vierde over de streep kwam, klommen we naar de vijfde plek in het klassement.”

Pascal Eenkhoorn was ook veel van voren te zien. Dat begon al bij de start. “De eerste sprint ging chaotisch. Ik had daar meer punten willen pakken. Maar daarna zat ik bijna iedere ronde goed van voren. Ik ken het rondje goed en kwam steeds beter in de wedstrijd. In de laatste ronde heb ik nog in dienst kunnen rijden van Maarten en Koen door het peloton af te stoppen."

;

RELATED

18 augustus 2018 in Wielrennen

Eenkhoorn maakt ploegenspel perfect af in Denver

Pascal Eenkhoorn heeft de derde rit in de Colorado Classic gewonnen. De eerstejaars prof van Team LottoNL-Jumbo was in de straten van Denver de snelste van een uitgedund peloton.
18 augustus 2018 in Wielrennen

Aanvallende Roosen niet beloond in zesde etappe BinckBankTour

Timo Roosen heeft zich goed van voren getoond tijdens de zesde etappe van de BinckBankTour. De 25-jarige renner van Team LottoNL-Jumbo reed dertig kilometer in de aanval. Uiteindelijk kwam hij in het peloton over de streep.