HomeWielrennenNieuws
Wielrennen | 27 mei 2018

Team LottoNL-Jumbo zesde in Hammer Series Stavanger

Team LottoNL-Jumbo is als zesde geeindigd in de eerste editie van de Hammer Series in Stavanger. De formatie van ploegleider Jan Boven startte de Hammer Chase over bijna vijftig kilometer ook als zesde. De ploegen waren gestart in volgorde van het klassement en navenant de achterstand moesten ze elkaar achtervolgen. 

"We zijn erg blij met deze zesde plaats", aldus Antwan Tolhoek, die voor Team LottoNL-Jumbo voor de meeste punten zorgde de afgelopen dagen. "We hebben alles gegeven wat erin zat met deze ploeg. Elke dag opnieuw. Dit is voor ons een mooie uitslag."

Tolhoek kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste Hammer Series. "De Hammer Climb was echt mooi voor mij. De sprint was wel een stuk minder lastig, maar ik kon daar ook een paar keer punten pakken omdat er een klimmetje inzat. Ik wist ook dat ik het in deze onderdelen moest doen omdat de ploegenachtervolging niet mijn ding is. Daar hebben de andere vier jongens echt berenwerk geleverd."

"Het was echt afzien alle drie de dagen. Maar het is wel een leuk concept", aldus Pascal Eenkhoorn. "De achtervolging ging goed, we waren allemaal redelijk vermoeid maar werkten goed samen en reden een prima tijdrit." 

RELATED

4 december 2018 in Wielrennen

Video: Een dag op de ijsbaan met Sepp Kuss

30 november 2018 in Wielrennen

Tacx komende vijf jaar partner Team Jumbo

24 november 2018 in Wielrennen

Aftermovie Black Friday op Service Course